Hair Tips
 
TOP 10 Haarverzorging Tips van JStyle hair & art

Laat je door deze 10 Tips adviseren voor optimale haarverzorging, kijk ook eens in de salon voor de revolutionaire haarprodukten van REDKEN, of kijk op www.redken.nl

1. Gebruik op het haar afgestemde haarprodukten. Beschadigd, dor, dof haar heeft andere produkten nodig dan fijn of gevoelig haar. Vraag bij JStyle hair & art welke produkten bij Uw haartypen horen. Kies een shampoo bv afgstemd op uw haartype; desgewenst ook een conditioner, masker of leave-in conditioner die daarbij past.

2. Bij het wassen of verzorgen geldt: veel is niet altijd beter. Een kleine hoeveelheid product is net zo goed. Professionele produkten zijn vaak erg goed geconcentreerd product en werken erg goed met kleine hoeveelheden. Masseer het produkt altijd goed in, bijvoorbeeld met je vingertoppen.

3. Shampoo altijd goed uitspoelen; bij voorkeur met koud water. Koud water sluit de haarschubben en geeft zo veel glans. Schoon haar "piept" tussen je vingers als je er overheen wrijft.

4. Stylingsprodukten laten vaak veel resten achter in het haar. Intensief reiningende shampoo zo nu en dan te gebruiken, is dan ook te adviseren. Pas op met shampoo met teveel "siliconen". Deze shampoo's maken het haar juist slecht toegankelijk voor goede ingrediënten. Agressieve shampoo's, zoals anti-roos shampoo's, halen weer veel kleur uit het haar. Vraag JStyle hair & art om advies.

5.Gespleten haarpunten, statisch haar of springerig haar verlangen speciale produkten, zoals fluids of serums. Er is keus genoeg. ( kijk in de REDKEN rekken )

6. Nat haar is super-gevoelig. Pas op met te snel en te ruw drogen. Druk het haar droog. Dep het droog met handdoek of schud het haar wat droog, zoals een hond dat kan doen.

7. Te ruw borstelen kan de haarstructuur beschadigen. Voorzichtig eerst met een kam de punten en lengten ontwarren en daarna van aanzet tot punten goed doorkammen.

8. Je doet er goed aan het haar eerst een beetje droog te föhnen voordat je met stylen begint. Met een beetje föhnwarmte en je vingers het haar was losföhnen.

9. Na gebruik van goede borstels en kammen blijven er altijd resten op borstel of kam achter. Stylingsprodukten kleven er makkelijk aan. Laten er een filmpje op achter. Reinig dit een keer met een milde shampoo.

10. Haar wordt met de warmte van föhn of krulset gestyled. Maar door een koude lucht stoot wordt een krul pas echt goed "gefixeerd". Dus laat een gevormde haarpartij op borstel of kam even goed afkoelen voor een perfecte omvorming.

Succes !